Üzemeltető: Blogger.

Februári kedvencek


A kép alapján mintha már a tavaszi kedvenceim mutatnám meg, bár ezek még csak a februáriak. Elővettem azonban a rózsaszín és korall árnyalatú termékeim, és úgy alakult, hogy a tesvaj és a parfüm is ezen színekben pompáznak.

Sminktermékek közé alapdarabok kerültek. A Parisax ívelő szempillaspirált már hónapok óta használom, és még csak most kezd meglátszódni, hogy fogy. Szép hosszú, ívelt pillákat kapunk tőle, és meg is tartja a pillák ívét a nap végéig. A Pupa krémes szemhéjfestéke számomra szintén alapdarab, a színének köszönhetően. A 100-as Champagne árnyalat (teszt) tökéletes a belső szemzugba, a teljes mozgó szemhéjra önmagában vagy éppen alapként. A Blistex ajakápolókkal most tele a blogger világ, én is bőszen tesztelek, és hamarosan beszámolok a tapasztalataimról. A kedvencemmé a Classic Lip Protector vált, amely isteni vaníliás illata és íze mellett jól is hidratál.


Nem vagyok az a nagy pirosítós, de ebben a hónapban két darabot is kedvencemnek mondhatok. A Bourjois 74-es Rose Ambre pirosítójával (teszt) már rengetegszer találkozhattatok, még mindig óriási a szerelem. Rég elfeledett kedvenc, de most előkerült a sminkes szekrény aljáról, a Skin Food Fresh Fruit Lip & Cheek krémpirosítója Grapefruit árnyalatban (és illatban) (teszt). Korallos árnyalata tökéletesen illik a Rimmel 60 Seconds Super Shine Instyle Coral árnyalatához.


Ha testápolás, akkor abszolút kedvencem volt a The Body Shop British Rose testvaja (teszt). Megértem már miért imádja mindenki ezeket a testvajakat. Könnyen beszívódik, de jól hidratál, az illata pedig isteni, mint egy friss rózsacsokor. Az illatokra áttérve, megkerült végre a Carolina Herrera parfümöm is. A VIP Rosé (teszt) a kedvenc tavaszi illatom, így ideje volt elővenni.



Nektek mik voltak a kedvenceitek februárban?

Nincsenek megjegyzések