Üzemeltető: Blogger.

Kék barna smink

Sziasztok! Ma ismét egy videóval jövök, méghozzá egy sminkvideóval, aminek főszereplője a blogkarácsonyi ajándékozás során kapott kék szemhéjpúder. Egyszerűen gyönyörű színe van és remekül passzol a szemem színéhez! Elsőre túl soknak tűnt hétköznapokra, de ha egy kis matt barnával párosítjuk máris tökéletes akár a hétköznapokra is

Rúzsozási tippek

Sziasztok! Ma egy sminktippes, konkrétan rúzsozási tippes videóval jelentkezem. A videót még decemberben vettem fel, azonban akkor elmaradt a megszerkesztése, mert nem tudtam rendesen megszerkeszteni, olyanra amilyenre szerettem volna, az akkor használt videószerkesztőben. Most, hogy végre elkezdtem új videószerkesztőt használni, gondoltam itt az ideje, hogy leporoljam ezt a régi videót és felkerüljön. Egyébként majd mindenféle "témában" tervezek ilyen kis sminktippes videót, ez csak az első közülük. 

MUA regisztáció,rendelés lépésről-lépésre

Az egyik kedves feliratkozóm Anna megkérdezte nem-e tudnék készíteni MUA rendeléses videót. Mivel újra lesz telepítve a gépem, már nem akartam előtte plusz programokat felrakni, amivel felveszem a gépen a videót, ezért gondoltam bejegyzés formájában készítem el ezt a kis segítséget a regisztrációhoz és rendeléshez. Mindent leírtam lépésről lépésre.

Narancs ajkak - 2014 kedvence

Ha valaki nézegeti a divatbemutatókat, divatbemutatókról készült képeket, akkor észrevehette, hogy a modellek több divatháznál is narancs ajkakkal hódítanak. Több helyen azt olvastam, hogy 2014-ben a narancs az új piros! Én az utóbbi hetekben teljesen beleszerettem, és lehet, hogy nálam is legyőzi a narancs a pirosat ebben az évben. Gondoltam hát bemutatom a két kedvenc narancs rúzsom, hátha pont kerestek ilyen árnyalatot vagy megjön a ti kedvetek is hozzá!


Sleek Au naturel paletta

A Garden of Eden palettánál többen is írtátok, hogy Au naturel paletta tesztjére vagytok legjobban kíváncsiak. A tegnapi Get Ready With Me videómban már láthattatok pár színt használat közben, most pedig hosszabban bemutatom ezt a palettát. Amikor elhatároztam, hogy ismét rendelni fogok a MUP honlapjáról - talán már említettem, hogy mennyire nehéz volt dönteni miket válasszak- ez a paletta volt az egyedüli biztos pont. Egyrészt azért, mert legjobban a barna, természetes árnyalatokat kedvelem és jöhetnek minden mennyiségben, másrészt pedig szerettem volna, ha több matt finishű szemhéjpúdert tudhatok magaménak. Sajnos a legtöbb palettában csak egy-kettő van, ebben viszont a tizenkét színből nyolc matt.

Get Ready With Me | Csajos kávézás

Ma egy számomra újfajta videóval jövök, méghozzá egy Get Ready With Me, azaz Készülődj velem videóval, ahol megmutatom, ahogyan elkészítem a sminkem, hajam és az outfitet, amit viselek. Az első GRWM videómban egy kávézós délelőttre készültem a barátnőimmel. 

50 random infó rólam

Sziasztok! Eredetileg nem mára terveztem ezt a videót, de aztán nap közben meggondoltam magam. Már a blog indulása előtt terveztem, hogy egyszer lesz egy ilyen bejegyzés, végül nemrég videó formájában készítettem el. Nem mondanám annyira randomnak, mert a furcsaságaim például már előre összeszedtem, ennyi dolog hirtelen eszembe sem jutna :D Remélem így kicsit jobban meg tudtok ismerni - ha szeretnétek persze.

Sleek Garden of Eden paletta


Akik facebookon vagy instagramon követnek láthatták, hogy hét elején érkezett meg a MakeUpPlázától a rendelésem. Ezúttal négy Sleek terméket, négy palettát rendeltem, minden másról sikeresen lebeszéltem magam (egyelőre). A paletták egyike egy hármas pirosítópaletta, a másik három pedig szemhéjpúderpaletta, közülük az egyik az Au Naturel, ami gyönyörű természetes árnyalatokat tartalmaz, a másik kettő pedig az új Garden of Eden. A második Garden of Eden-t nem magamnak, hanem nyereményjáték nyereményeként rendeltem, így egy szerencsés közületek megnyerheti. Az előző bejegyzésben megtaláltok minden információt a nyereményjátékról, illetve ott tudtok jelentkezni rá. A tesztekkel majd folyamatosan jövök, elsőként gondoltam bemutatom a nyereményt, a Garden of Eden palettát.

Nyereményjáték

Sziasztok! Immáron a második nyereményjátékkal jelentkezem és úgy döntöttem a nyeremény ismét egy Sleek paletta lesz. Mostanában szinte mindenhol csodás számokat léptünk át, a facebookon már több, mint 100-an vagyunk, a rendszeres olvasóim is átlépték a 100-at itt a blogon, Youtube-on 750 felett vagyunk, az oldalletöltés pedig már 15000 fölött van. Ahogyan múltkor is írtam: tudom, lehet sokaknak ezek még nem olyan nagy számok, de nekem nagyon sokat jelentenek és biztatnak a folytatásra. Tényleg mindenkinek nagyon szépen köszönöm!!! Remélem minél többen részt vesztek a nyereményjátékban, sosem lehet tudni mikor köszönt ránk a szerencse. A nyereményjátékkal kapcsolatos minden információt a tovább mögött találtok.

Etude House Proof 10 Eye Primer

Nem is olyan régen írtam egy szemhéjalapozóról, méghozzá az Essence Colour ARTs szemhéjalapozójáról, amit sajnos most kivonnak a forgalomból. Amim van nem tart majd örökké, úgyhogy gondoltam keresek egy utánpótlást. Nem kellett sokat keresnem, mert az Etude House szemhéjalapjáról már rengeteg jót olvastam, nem is volt kérdés, hogy majd megrendelem egyszer. Ez az "egyszer" nemrég érkezett el, végre rászántam magam a rendelésre az utánpótlás keresése nyomán. Már láthattátok a kedvences videómban, tehát sejthetitek, hogy imádom, de mindenképp megérdemel egy teljes bejegyzést, úgyhogy most be is mutatom, nekem hogy vált be.

Romantikus rózsaszín smink Valentin napra

Még másfél hét van Valentin napig, de én már egy sminkkel jövök, ami erre az alkalomra is tökéletes. Hasonló sminket már láthattatok, de valahogy nekem ezek a színek illenek fejben ehhez a naphoz és azért van egy kis csavar is a sminkben, ha már múltkor multifunkciós sminktermékekről volt szó, most is használtam egy terméket nem épp a funkciójának megfelelően. Hogy melyik ez a termék és mire használtam a videóból kiderül. 

Essence Bloom Me Up! & Bloom Me Up! Tools trendkiadás

Nagyon szeretem az Essence és Catrice trendkiadásait, mert egy kicsit színesítik az állandó kollekciót, sokszor olyan dolgokkal jönnek ki, amik az állandó kollekcióból hiányoznak. Nem szoktam trendkiadásokról írni - ha szeretnétek ezentúl fogok, hamar szoktam értesülni róluk, mert német blogokat is olvasok, akik mindig jól tájékozottak Essence és Catrice téren, a reggelem már ezzel a gyönyörű kollekcióval kezdtem -, de ez annyira megfogott, hogy úgy gondoltam mindenképp be kell számolnom róla!