Üzemeltető: Blogger.

5+1 trend amit imádok és közel áll hozzám

Múltkor olyan trendeket, divatokat mutattam meg, amik tetszenek ugyan másokon, azonban tőlem eléggé távol állnak vagy nem érzem magam jól bennük, egyszerűen nem illenek hozzám. Most viszont olyanokat mutatok, amiket imádok, igazán közel állnak hozzám és az öltözködésemben visszatükröződnek.



Hónap kedvencei - November

 Most végre időben elkészültem a kedvences videóval.:)) Viszonylag rövid videó sikeredett, mert mem gyűjtöttem olyan sok dolgot össze, viszont amiket hoztam nagyon- nagyon szeretem, többet közülük napi rendszerességgel is használok.





Ha pattanásokat szeretnénk

Hát azt hiszem senki nem szeretne direkt pattanásokat, pont hogy eltüntetni szeretnénk őket, illetve már a kialakulásukat megelőzni. Most egy olyan terméket mutatok be, ami nekem nagyon nem vált be és sajnos pattanások kialakulásához vezetett, holott pont az ellentéte lenne a feladata.

Top 3 kedvenc filmem

Mikor elkészítettem a sorozatok bejegyzéseket, akkor tudtam, hogy majd csinálok egy kedvenc filmes bejegyzést is. Régen sokkal inkább filmes voltam, mint most, most a sorozatok dominálnak, eléggé megválogatom melyik filmeket nézem meg. Szerintem a 2000 utáni romantikus vígjátékok minimum.80%-át láttam, ez az egyik kedvenc filmstílusom.  A top 3 kedvencem filmem mégsem ebből a kategóriából származik.


iHerb-ről rendeltem

Sziasztok! Az iHerb-es szerzeményeim elsőként poszt formájában szerettem volna bemutatni, ha kíváncsiak vagytok rájuk, de videót kértetek, úgyhogy az lett belőle. Egy kicsit hosszú lett, mert azon kívül, hogy megmutogattam miket is rendeltem, pár dolgot elmondtam az iherb.com-ról. Igaz még tegnapra ígértem, de pár perccel átcsúsztam mára, azaz csütörtökre, bocsi :)


Elegáns lila alkalmi smink

Itt a szalagavató, illetve bál szezon, ezért gondoltam, hogy készítek pár olyan sminket, amiket akár elkészíthettek ezen alkalmakra. Most egy lilás sminket mutatok meg videó formájában, de ha épp nem lilás sminkre vágytok, akkor csak cseréljétek le a lilát a kívánt színre.





5 trend, ami másokon tetszik, de magamon nem

A trendek jönnek-mennek, valamelyik tartósabb, valamelyik csak egy szezont ér meg és csak évtizedek múlva bukkan fel ismét. Én nem igazán szoktam ezeket követni. Ha egy ruhadarab tetszik az adott trendből azt még azután is szívesen hordom, hogy az már levonult. Nincs olyan, hogy egy adott trend ruhadarabjaival telepakolom a szekrényem, hanem inkább csak csipegetek. Biztosan veletek is van olyan, hogy egy bizonyos trend ruhái tetszenek másokon, de magatokon egyáltalán nem tudjátok elképzelni, vagy ha el is tudjátok és találtok a boltban egy olyat, ami tetszik, akkor felvéve egyáltalán nem úgy áll, ahogy kéne, egyszerűen nem passzol hozzátok. Most a számomra ilyen trendet mutatok be.


Kedvenc őszi/téli rúzsaim (videó)

Ugyan már csak egy hónap van az őszből, de én nemrég kezdtem el ősziesebb árnyalatú rúzsokat hordani. Mostantól viszont egészen tavaszig ezek dominálnak nálam. Ilyenkor szívesen hordok akár a hétköznapokon is sötétebb rúzsokat is, ez, ha megnézitek a képeket, illetve a videót, amiben most 5 őszi, téli kedvencem mutatom be, akkor egyből látszani is fog. 



Sleek Vintage Romance paletta

Imádom! Imádom! Imádom! Kevés szöveget, de cserébe sok-sok képet hoztam a Sleek Vintage Romance palettájáról. A szövegelés szinte felesleges is,  hiszen a képek majdnem mindent elárulnak. 





FOTD - Arany-barna őszi smink

Sikerült megoldani a videószerkesztő problémáját, a zene nem tetszett a programnak, nem tudom mi baja lehet a  Matchbox 20 She's So Mean számával, nekem most az egyik kedvencem :D. Tehát ma egy hasonló sminkes posztot láthattok, mint két hete szerdán, azaz a képek mellett egy rövid videót láthattok arról, hogy hogyan készítettem el a sminkem.  A szememre arany és barna árnyalatok kerültek, amik kombinációja mindig nagy kedvencem, a számra egy burgundi rúzs, igaz csak visszafogottan. 

Rimmel szemceruza 005 nude - teszt

Annyi helyen olvasni, hogy milyen jót tesz a tekintetnek, ha fehér szemceruzával kihúzzuk a vízvonalunk. Egyrészt megnyitja a tekintetünk, másrészt nagyítja a szemünk, sőt még fáradt reggeleken is csodát tesz. Hát én ezt többször is kipróbáltam és mindig elszörnyedtem. Egyáltalán nem tetszett, mert a fehér szín szinte rikított a vízvonalamon, minden egyes alkalommal le is töröltem. Világosabb, fehérebb bőrűeknek talán jobban áll, de nekem borzasztóan. Aztán valamelyik külföldi blogger oldalán olvastam egy nude szemceruzáról. Emlékszem mikor kis naivan keresgettem kb. fél éve az itthoni drogériákban nude szemceruzát. Aztán Szandránál (The very style blog) megláttam a Rimmel nude szemceruzáját, amit Asos-ról rendelt. Párszor nézegettem, hogy most megrendeljem-e vagy ne, majd mikor egyszer belefutottam egy akcióba nem bírtam tovább és megrendeltem. 

Hónap kedvencei - Október

Sziasztok! Már tegnap videóval szerettem volna jönni, egy sminkes videóval, de miután megszerkesztettem és el akartam menteni, behalt a program. Többször is próbáltam, de mindig lefagyott. Még nem jöttem rá mi baja, úgyhogy gondoltam felveszek egy másik videót és kipróbálom azon működik-e. Többen írtátok, hogy szeretitek a kedvences videókat, ezért egy hét csúzsással ugyan, de most az októberi kedvenceim mutatom be. Érdekes, ezt elmentette minden gond nélkül... 



Essence snowflake topper 01 Let it snow!


Ahogyan már beharangoztam most jöjjön az Essence snowflake topper / hópehely fedőlakk tesztje, ami a Happy Holidays trendkiadás egyik darabja. Nem nagyok nagyon lakkos, de ebből a trendkiadásból nekem legjobban a lakkok jönnek be. A lakk egy "árnyalat" nevet is kapott: 01 Let it snow!, ami ugyan nagyon aranyos, de másik árnyalatban/változatban nem kapható. Rengeteg képet készítettem és még ide is elég sokat töltöttem fel, írni alig írtam pár sort, de a képek mindent elárulnak.

Mini haul (DM)

Most poszt és nem videó formájában láthatjátok, miket vásároltam. Ennek több oka van, egyrészt nincs annyi termék, másrészt nincs valami videózós idő, ha  viszont majd sikerül videózni akkor a már eddigi csomó ötlet közül valósítanék meg egyet, harmadrészt pedig egy videó azért hosszabb idő és a vásárolt dolgok között van, amit már ma láthattok majd a blogon és fura lenne "előbb a teszt utána a vásárlás". A DM-ben vásároltam tegnap. Eredetileg csak két dologért mentem, de több lett belőle, mert megláttam, hogy az Essence Happy Holidays trendkiadása már kinn van. Facebook-on jeleztem is nektek, hogy még időben tudjatok róla mielőtt elkapkodnák. 

Nyereményjáték

Sziasztok! Nagyon nagyon szépen köszönöm minden olvasómnak, feliratkozómnak az eddigieket, a kommenteket, megtekintéseket és most nem csak szóban, illetve írásban teszem ezt meg, hanem nyereményjáték formájában is! Pár hete eszembe jutott, hogy lehetne nyereményjáték. Egyrészt a számok miatt, ugyanis youtube-on a feliratkozóim túllépték a 300-at, illetve az oldalletöltés az 5000-ret. Ugyan sokaknak ezek a számok nem nagyok, de nekem nagyon sokat jelentenek. A másik, ami miatt eszembe jutott az az, hogy lassan itt a Mikulás, a nyertes kb. Mikulás környékén (reményeim szerint még előtte) kapja majd meg a nyereményt. Azt, hogy hogyan vehettek részt a nyereményjátékban és, hogy mit nyerhettek a tovább mögött találjátok.

NOTD - Kedvenc őszi körömlakkjaim II.

Egy nap híján egy hónapja volt az ennek a kis mini-sorozatnak az első része, amelyben az Essence 112 time for romance lakkját láthattátok. Ma a NYC lakkjai közül a 266 Battery Park Purple árnyalatot mutatom meg, ami egyébként évszaktól függetlenül az egyik kedvencem. Ezenkívül a lakkon kívül már csak egy kedvenc őszi lakkot mutatok be, viszont utána már itt is a tél (Winter is coming - sajnos a Trónok harca még nem :D), már nézegetem, hogy melyik lakkok kerülnek majd be a téli kedvencek közé.