Üzemeltető: Blogger.

Elegáns lila alkalmi smink

Itt a szalagavató, illetve bál szezon, ezért gondoltam, hogy készítek pár olyan sminket, amiket akár elkészíthettek ezen alkalmakra. Most egy lilás sminket mutatok meg videó formájában, de ha épp nem lilás sminkre vágytok, akkor csak cseréljétek le a lilát a kívánt színre.









Puszi,
Nóra

4 megjegyzés

  1. Nagyon szép smink lett, jól áll Neked a lila :)
    Alapozáshoz nem szoktál ecsetet használni? Úgy emlékszem általában kézzel kened el az arcodon. Az essence szemhéjbázisról írnál majd bővebben? :)

    A videóban ki volt egyenesítve a hajad? Mert most annyira más volt, de jól nézett ki nagyon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :)
      Alapozóhoz szoktam, BB-krémekhez nem, ecsetet használni. Eddig azért nem nagyon volt ez látható a videókban, mert a sminkesek nagy részét vidéken vettem fel (itt kis szobarendezés szükséges a sminkes videókhoz :D de majd most már itt is készítek) és nem szeretek sok dolgot magammal vinni ilyenkor haza, ecsetek közül csak 3-4-et, csak a legfontosabbakat és az alapozóecsetet könnyebb pótolni kézzel, mint mondjuk pirosító v szemhéjpúderecseteket.
      Igen ki volt egyenesítve (lassan sajnos meg kell mosni és vége :(( :D ) kíváncsi voltam már, hogy milyen hosszú kiegyenesítve , így hétvégén kiegyenesítettem. annyira szeretem így, de nem akarom gyakran, mert féltem a hajam állapotát.
      Majd akkor írok a szemhéjbázisról:)

      Törlés
    2. Régen én állandóan egyenesítettem a hajam,naponta többször is, szépem tönkre is ment tőle. Most már csak hajmosás után 1-szer átvasalom (de nem is alaposan) és következő hajmosásig hozzá sem nyúlok, így annyira nem roncsolódik :)

      Egyébként egyre jobbak a videóid. A hangod nagyon sokat változott. Az elején halk volt meg félénk, ami érthető, és a mostani videóban már olyan jól beszéltél :)

      Törlés
    3. Köszönöm. Én is észreveszem a fejlődést :) lehet fájna most megnézni az első videóm :D
      Nekem is állandó volt a hajegyenesítés... meg a kedvencem h kiegyenesítettem másnap meg behullámosítottam. Nekem főként ezért nem nőtt a hajam, vagyis nőtt csak le is tört, ezért változtattam.

      Törlés